Toimitukset ja noudot

Paikalliset toimitukset Oulu, Kempele ja Pudasjärvi

Toimitamme pieniä tilauksia paikallisesti Kempeleessä, Oulun seudulla sekä Pudasjärvellä. Toimitussäde on 20 km paikkakuntien keskustasta. Teemme tilauksia noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Kysy lisää aikatauluista ja yhteistilauksista kaija@apukaija.fi tai 040-7188770.

Noudot: Kempele, Vantaa ja Pudasjärvi

Voit myös noutaa tilauksesi Kempeleessä, Vantaalla ja Pudasjärvellä.

Noudoista ja paikallisista toimituksista ei peritä erillistä toimitusmaksua. Muistathan sopia noudoista ja toimituksista aina etukäteen kaija@apukaija.fi tai 040-7188770.

Rahtitoimitukset – Apukaija PRO

Apukaija PRO– tuotteet toimitetaan rahtina päävarastoltamme Vantaalta.

Kun teet ensimmäisen tilauksen perustamme teille toimitusosoitteen ilmoittamanne osoitteen perusteella. Huomioithan, että tässä menee noin 3-4 arkipäivää.

Saatte ilmoituksen sähköpostiinne, kun toimituksenne on matkalla. Toimitusaika on Suomessa noin 4-5 arkipäivää. Toimitukset toimitetaan kuljetusliikkeen toimesta ilmoittamaanne osoitteeseen. Rahtifirman kuljettajat ottavat tarvittaessa yhteyttä teihin, joten annathan puhelinnumeron josta sinut tavoittaa arkisin 8-16.

Toimituskulut

Kun tilaat vähintään 250 €:lla (alv 0%) saat ilmaisen toimituksen. Alle 250 € toimituksista veloitamme 10 € (alv 0%)  toimitusmaksun.

Pikatoimitukset

Pikatoimituksia voidaan toimittaa vain pääkaupunkiseudulla. Saman päivän aikana toimitettavista tilauksista peritään pikarahtia 25 € (alv 0%)/ toimitus. Jos pikatilauksen arvo jää alle 400 € (alv 0%), niin lisäksi peritään myös toimitusmaksu 10 € (alv 0%).

Laskutus

Tarkastamme aina uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot. Maksuehtomme on 10 päivää netto ja viivästyskorko 8,5 %. Jos haluatte laskut sähköisinä ilmoittakaa laskutustietonne sähköpostilla osoitteeseen kaija@apukaija.fi.

Omistuksen pidätys

Tuotteet säilyvät toimittajan omaisuutena siihen saakka, kunnes niiden kauppahinta on kokonaan maksettu.

Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?

Tuotevalikoimamme päivittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaisesti. Päävarastollamme Vantaalla on yli 12 000 erilaista artikkelia. Jos et löytänyt etsimääsi tuotetta ota yhteyttä ja käymme läpi päävaraston hyllyt: kaija@apukaija.fi tai 040-7188770 Ma-Pe 11-17.

Jaa tämä: