Tarvikemyynti

Siivous- ja hygieniatuotteet ammattikäytttöön

Palvelemme yritysasiakkaita tarvikehankinnoissa. Edustamiamme tuotemerkkkejä ovat mm. Tork, Taski, Diversey ja Katrin.

Löydät meiltä yleisimmät siivousaineet ja -välineet, wc-paperit, käsipyyhkeet ja muut hygieniatuotteet. Toimitamme kaikkialle Suomessa.

Kaupan valikoimaa päivitetään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jos et juuri nyt löytänyt etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä.  Päävarastollamme on valikoimassa yli 12 000 tuotetta.


SURE Diversey

Ilmaiset annostelijat

Torkin edustajana meillä on ilo tarjota asiakkaillemme rahanarvoisia etuja. Kun tilaatte kauttamme paperit ja saippuat saatte käyttöönne ilmaiset annostelijat. Jatkossa maksatte vain käyttämistänne tarvikkeista. Saatte annostelijoille (väh. 10 kpl) myös ilmaisen asennuksen.

Tork logoTork127530Tork 471103

Tuotteet kotitalouksille

Palvelemme myös yksityisasiakkaita. Tuoreena tulokkaan meillä on ilo tarjota teille Saaren Taian tuotteet. Saaren Taika on särkisalolainen luonnon kosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. Tuotteet valmistetaan 100% Suomessa ja ne ovat ekologisia, vegaanisia ja luontoystävällisiä.

apukaija.fi-Saaren-Taika-täysekologinen-pyykkietikka-tuoksuetikka-Laventeli

Toimitukset kaikkialle Suomessa

Siivous- ja hygieniatuotteet ammattikäyttöön

Tuotteet toimitetaan rahtina toivomaanne osoitteeseen Suomessa. Toimitamme kaikkialle Suomessa – Hangosta Utsjoelle. Yli 250 € toimitukset saatte rahtivapasti. Pienemmistä toimituksista veloitamme rahtimaksun 14 €. Hinnat alv 0%.

Noudot ja paikalliset toimitukset

Pieniä tilauseriä toimitamme myös paikallisesti Oulussa ja Pudasjärvellä (max 20 km keskustasta). Voitte myös noutaa pienempiä tilauseriä Kempeleestä ja Pudasjärveltä. Noudoista ja paikallisista toimituksista tulee sopia aina etukäteen.

Matkahuolto

Toimitamme tuotteita myös Matkahuollolla. Toimituksen hinta määräytyy Matkahuollon hinnaston mukaisesti.

Tervetuloa ostoksille!

 

Jaa tämä: