Toimitukset ja noudot

Vakituiset paikalliset toimitukset Oulussa ja Kempeleessä ovat tauolla 4.5.-15.8.2019. Toimituksista tulee sopia tilauskohtaisesti. Soita tai tekstaa 040-7188770/Kaija tai laita sähköpostia kaija.alioglu@laatutakuuketju.fi.

Ilmainen toimitus Kempeleessä ja Oulussa

Toimitamme verkkokaupan tilaukset veloituksetta suoraan kotiovellesi tai työpaikallesi Kempeleessä ja Oulun seudulla. Toimitussäde on n. 20 km paikkakuntien keskustoista. Valitse kassalla haluamasi toimituspäivä tiistai tai torstai. Toimitamme ostoksenne klo 15-18 välillä.

Lisätietokenttään voit kirjoittaa viestisi, jos toivot toimituksesi saapuvan tiettynä aikana. Jos nämä toimitusajankohdat eivät sinulle sovi, ota yhteyttä ja katsomme yhdessä sinulle sopivan ajan.

kaija.alioglu@laatutakuuketju.fi tai 040-7188770/ Kaija.

Nouda ostoksesi Pudasjärvellä ja Kempeleessä

Voit myös noutaa tilauksesi Kempeleestä Kirkkotie 6 A:sta. Kempeleen noudot tulee sopia aina erikseen, että tiedämme olla paikalla.

Pudasjärvellä noudat ostoksesi maksutta keskustan AarreArkku myymälästä (S- marketin talo). Toimitusaika Pudasjärvelle 3-4 arkipäivää. AarreArkku on avoinna Ma-Pe 10-18 ja La 10-14.

Paikalliset toimitukset ja noudot ovat aina maksuttomia.

Matkahuolto

Toimitamme Matkahuollolla kaikkialle Suomessa. Toimitusaika on noin 4-5 arkipäivää. Valitse kassalla lähin sinua lähin Matkahuollon palvelupiste.

Matkahuollon lähetys maksaa 8,90 €. Yli 150 € tilauksiin toimitus Matkahuollolla on ilmainen. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on saapunut. Matkahuolto säilyttää tilauksesi 14 vuorokautta. Muista ottaa henkilötodistus mukaasi kun noudat lähetystä.

Jaa tämä: