Iso Luontoystävällinen Saaren Taika Pyykkietikka Piparminttu 500ml

13,95  Sis alv 24%

Iso Luontoystävällinen Saaren Taika Pyykkietikka Piparminttu 500ml

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 100007 Osastot: ,
Jaa tämä:

Kuvaus

Täysekologinen Saaren Taika Piparminttu pyykkietikka tuoksuu raikkaalle piparmintulle. Tuoksun voimakkuus 3 (1-4)

100% luonnollinen. 100% vegaaninen.

Tekstiilit tuoksuvat kuivumisen jälkeen raikkailta ilman voimakasta huuhteluaineen hajua ja menettämättä imukykyään.

SAAREN TAIKA PYYKKIETIKKA ON LUONNOLLINEN JA TEHOKAS PYYKINHUUHTELUAINE JOKA EI RASITA YMPÄRISTÖÄ JA ON TÄYSIN BIOHAJOAVA.

PYYKKIETIKKA PEHMENTÄÄ PYYKIN JA POISTAA SÄHKÖISYYTTÄ MUTTEI JÄTÄ IMUKYKYÄ HEIKENTÄVÄÄ KALVOA PERINTEISTEN HUUHTELUAINEIDEN TAPAAN.

Löydät ohjeita ja vinkkejä pyykkietikan käyttöön osoitteesta www.saarentaika.com/ohjeita tai skannaamalla älypuhelimeen asennettavalla QR-koodin lukijalla pyykkietikkapullon etiketin oikeassa alareunassa näkyvän QR-koodin joka avaa sinulle ohjesivun suoraan käynnykkääsi! Voit myös tulostaa tai tallentaa ohjesivun PDF:nä suoraan kotisivuiltamme.

Pyykkietikka ei sisällä perinteisten huuhteluaineiden ja puhdistuaineiden tapaan kemikaaleja, jotka saattavat hengitettynä tai ihokosketuksen kautta olla haitallisia terveydelle.
Pyykkietikka on pakattu kierrätettävään muovipulloon, jonka voit jättää mihin tahansa muovinkeräyspisteeseen kierrätettäväksi.

Pyykkietikkamme ei sisällä fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja eikä muita luonnolle tai terveydelle haitallisia kemikaaleja.
Sitä käytetään pyykin huuhtelussa ja tunkkaisten tekstiilien raikastamisessa, tekstiilejä silitettäessä, kalkkisaostumien poistamisessa esim. pesukoneesta.

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Saaren Taika™ Pyykkietikat valmistetaan käsin Suomessa 100% luonnollisesta käymisetikasta eikä sen valmistuksessa ole käytetty synteettisestä etikkahaposta valmistettua etikkaa.

Pyykkietikkamme eivät sisällä maaperää happamoittavaa rikkidioksidia eikä yliherkkyysoireita aiheuttavia sulfiitteja, joita löytyy joistakin valkoviinipyykkietikoista.
Pyykkietikoissamme ei ole käytetty  keinotekoisia hajusteita.

Tuoksuina käyttämämme eteeriset öljyt ovat 100% luonnollisia, aromaattisia ainesosia sisältävistä kasveista, hedelmistä ja kukista valmistettuja nesteitä, jotka ovat täysin myrkyttömiä ihmisille ja luonnolle.

SAAREN TAIKA PYYKKIETIKAT ON VALMISTETTU KÄSIN SUOMESSA 100% LUONNOLLISISTA AINESOSISTA, NE OVAT VEGAANISIA JA ELÄINKOKEETTOMIA.

HUOM! Säilytettävä valolta suojattuna!

Pakkauskoko: 500ml (riittoisuus n. 20-60 koneelliseen pyykkiä)

Sisältää: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa ≥ 5% mutta < 15 %) Hajusteena mintun luonnollista eteeristä öljyä
Ingredients: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa ≥ 5% mutta < 15 %) Mentha Piperita Oil

Valmistaja: Saaren Taika

Valmistettu Särkisalossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso Luontoystävällinen Saaren Taika Pyykkietikka Piparminttu 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *