Höyrypesurilla puhdistuvat kätevästi mm. rosteripinnat, taso-ja pystypinnat, saniteettitilat ja monet pienet kolopaikat, joita ei ilman höyryä saisi puhtaaksi.

Höyrypuhdistukset

Tecnovapin höyrypesurit ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Höyry puhdistaa ja desinfioi, joten puhdistuksessa ei tarvita haitallisia kemikaaleja. Teemme höyrypuhdistuksia mm. liikuntatiloissa, uimahalleissa, hotelleissa, ravintoloissa, leipomoissa ja teollisuustiloissa.

Ympäristöystävällistä puhdistusta

Höyrypesurit tuottavat kuivaa, ylikuumennettua ja korkeapaineista höyryä. Kiehumispiste nousee paineen myötä ja höyryn lämpötila on jopa 180 Cº. Korkean lämpötilan ansiosta työ on tehokasta ja nopeaa. Työ tehdään ympäristöystävällisesti ja hellävaraisesti, pintoja vahingoittamatta.

Tehokasta desinfiointia

Kuivahöyryn muodostuksessa vettä kuluu vain vähän ja kosteuden muodostuminen on erittäin vähäistä. Ylikuumennettu höyry puhdistaa pinnat ja tunkeutuu syvälle huokosiin irroittaen pinttyneenkin lian. Höyry myös desinfioi samanaikaisesti.

Höyrypuhdistus poistaa hajut. Se tuhoaa bakteerit ja virukset. Myös täit ja luteet sekä niiden munat tuhoutuvat tehokkaasti höyryllä. Se tuhoaa myös homeet ja niiden itiöt.