Rakennuskohteiden loppusiivoukset

Rakennusten loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen siisteystaso. Puhdas ja luovutuskunnossa oleva työmaa on kaikkien etu. Laadukas ja osaava siivouspalvelu on tärkeässä roolissa rakennusprojektin loppuvaiheen viimeistelyssä. Työskentelemme aina tehokkaasti ja tarkasti. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että projektinne pysyvät aikataulussa.

Kaksivaiheinen P1- siivous

P1-luokan loppusiivous on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe tehdään ennen ilmanvaihtolaitteiston toimintakoetta. Tällä estetään pölyn leviäminen ilmastointikanaviin ja niiden kautta koko rakennukseen kun ilmastointilaitteita koekäytetään.

Kaikki pinnat ja tasot puhdistetaan huolellisesti, myös alakattojen ylärakenteet puhdistetaan. Alakatot laitetaan umpeen vasta ensimmäisen vaiheen jälkeen. Kaikki suojaukset poistetaan siivousta varten lattiapinnoilta ja lämmitys- ja jäädytyslaitteiden ympäriltä. Kaikki pölyävät työt tulisi lopettaa noin kahdeksan tuntia ennen siivouksen aloittamista, jotta ilmassa oleva pöly ehtii laskeutua alas.

Loppusiivouksen toisessa vaiheessa siivotaan rakennus vastaanottoa ja käyttöönottoa varten. Toimintakokeiden jälkeen pinnoille laskeutunut pöly ja lika poistetaan nihkeä- tai kosteapyyhkimällä.

Kipinän koulu

Olimme tekemässä P1- siivousta Pudasjärvellä Kipinän kyläkoululla kesällä 2019. Kouluun rakennettiin kaksi uudisosaa ja myös koulun vanhoja osia kunnostettiin. Uudisosien siivous oli P1- siivousta. Paikallislehti Iijokiseutu kertoi Kipinän koulun tunnelmista, kun kouluvuosi alkoi elokuussa 2019.