Apukaijan

Siivouspalvelut

Yrityssiivouksen ykkönen vuodesta 2010

Loppusiivouksessa kaikkien tilojen kaikki pinnat käydään läpi katosta lattiakaivoon saakka.

Loppusiivoukset

Rakennusten loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen siisteystaso. Puhdas ja luovutuskunnossa oleva työmaa on kaikkien etu.

Laadukas ja osaava siivouspalvelu on tärkeässä roolissa rakennusprojektin loppuvaiheen viimeistelyssä. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että projektinne pysyvät aikataulussa. Työskentemme aina tehokkaasti ja tarkasti.

Kaksivaiheinen P1-siivous 

P1-luokan loppusiivous on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe tehdään ennen ilmanvaihtolaitteiston toimintakoetta. Tällä estetään pölyn leviäminen ilmastointikanaviin ja niiden kautta koko rakennukseen kun ilmastointilaitteita koekäytetään.

Kaikki pinnat ja tasot puhdistetaan huolellisesti, myös alakattojen ylärakenteet puhdistetaan. Alakatot laitetaan umpeen vasta ensimmäisen vaiheen jälkeen.

Kaikki suojaukset poistetaan siivousta varten lattiapinnoilta ja lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden ympäriltä. Kaikki pölyävät työt tulisi lopettaa noin kahdeksan tuntia ennen siivouksen aloittamista, jotta ilmassa oleva pöly ehtii laskeutua alas.

Loppusiivouksen toisessa vaiheessa siivotaan rakennus luovutusta ja käyttöönottoa varten. Toimintakokeiden jälkeen pinnoille laskeutunut pöly ja lika poistetaan nihkeä- tai kosteapyyhkimällä.