Apukaijan

Siivouspalvelut

Yrityssiivouksen ykkönen vuodesta 2010

Ylläpitosiivoukset

Päivittäistä siisteyttä

Ylläpitosiivoukset

Työmme tärkein tehtävä on olla asiakkaitemme liiketoiminnan tukena. Ylläpitosiivoukset ovat meille sitä jokapäiväistä leipää.

Ylläpitosiivouksella sananmukaisesti yllä pidetään päivittäistä siisteyttä. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisen päivänä – 365 päivänä joka vuosi. Joulu, juhannus tai uusi vuosi – meille ne ovat kaikki aivan samanarvoisia työpäiviä kuin muutkin päivät.

Miten palvelu toimii?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Tulemme käymään tutustumassa yritykseenne. Alkukartoituksessa huomioimme kattavasti teidän toiveenne.

Lähetämme teille tarjouksen

Saatte meiltä kirjallisen tarjouksen. Jos palvelusta puuttuu jotain oleellista tai jotain on liikaa, on muutoksia tässä vaiheessa helppo tehdä.

Kättä päälle ja yhteistyö voi alkaa

Kun yhteinen sävel löytyy ja hyväksytte tarjouksemme olemme valmiita aloittamaan yhteistyön sovitusti.

Toimivan palvelun rakentaminen

Toimivan palvelun rakentaminen lähtee aina asiakasyrityksen toiveista ja tarpeista. Lähdemme sunnittelussa aina ensiksi tarkastelemaan asiakkaan liiketoimintaa. Työn suunnitteluun vaikuttavat mm. asiakasyrityksen sisäiset aikataulut ja aukioloajat.

Siivoustaajuus

Ylläpitosiivouksessa asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä mitä siivotaan ja millä taajuudella. Tilojen käyttöaste, käyttötarkoitus ja siivoustarve määrittävät siivoustaajuuden. Pienessä toimistossa voi riittää siivous kerran viikossa ja vilkkaalla kuntosalilla siivotaan viikon jokaisena päivänä.

Palvelunkuvaus

Ylläpitosiivouksen tärkein asia on palvelunkuvaus. Palvelunkuvaus vastaa kysymyksiin; mitä, milloin ja miten siivotaan. Se toimii myös ohjeistuksena työntekijöille. Sen avulla on helppo seurata, että sovitut työtehtävät tulevat tehdyksi.

Työn mitoitus

Työn mitoitus on silloin kohdallaan kun siisteystasossa ei ole huomautettavaa. Jos siisteydessä tai palvelun muussa sisällössä huomataan puutteita tulee ne korjata mahdollisimman pikaisesti. Tällainen tilanne on esim. wc-paperin loppuminen wc-tiloista. Silloin joko lisätään täydennyskertoja tai hankitaan kapasiteetiltaan isommat wc-paperin annostelijat. Asiakkaanamme teillä on mahdollista saada annostelijat ilmaiseksi.

Ota yhteyttä kun tarvitsette luotettavaa siivouspalvelua

040- 7188770

★★★★★

”Puhtaus on puoli ruokaa, meille koko työ.”

– Apukaija

★★★★★

You miss 100% of the shots you never take.

– Wayne Gretzky

★★★★★

”Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit.”

– Parker Robinson