Ylläpitosiivoukset

Ylläpitosiivoukset ovat liiketoimintamme suurin ja tärkein osa-alue. Koko yritystoimintamme on rakentunut ylläpitosiivouksien ympärille. Ne ovat meidän arkeamme viikon jokaisena päivänä.

Ylläpitosiivous sananmukaisesti ylläpitää päivittäistä siisteyttä. Tarvittaessa sitä täydennetään kausittaisilla lisätöillä kuten esimerkiksi lattioiden peruspesulla tai yläpölyjen puhdistuksella.

Siivouspalvelua 24/7

Apukaijan Siivouspalvelut on palvellut yritysasiakkaita jo vuodesta 2010 alkaen. Saatte meiltä siivouspalvelut yrityksellenne vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Kerrotte vain minkälaista palvelua haluatte ja milloin – ja me toteutamme toiveenne.

Ylläpitosiivous on sopimussiivousta ja siitä tehdään aina kirjallinen sopimus. Sopimuksen tärkein osa on palvelunkuvaus. Se laaditaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelunkuvaus toimii myös työmääräyksenä ja työskentelemme sen mukaisesti.

Päämääränä tyytyväinen asiakas

Ennen tarjouksen laatimista käyn aina henkilökohtaisesti tutustumassa asiakkaisiimme. Haluamme palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä onnistuu vain kun olemme kartoittaneet tarkasti juuri teidän toiveenne ja tarpeenne. Työllämme on vain yksi päämäärä ja se on tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä jo heti tänään!

Palveluterveisin,

Kaija Alioglu,
yrittäjä